Monday, February 23, 2015

Απάντηση στο άρθρο με τίτλο: Πρωτοφανές κείμενο με 42 υπογραφές: Μην λοιδορείτε τη Γερμανία




Απάντηση στο άρθρο με τίτλο:  Πρωτοφανές κείμενο με 42 υπογραφές: Μην λοιδορείτε τη Γερμανία


Μπορεί να είμαστε ενας δυσλειτουργικός λαός και πολλά κακά να έχουν συσωρευτεί σε αυτόν τον τόπο από την απαιδευσιά και την μικρότητα μας. Αλλά αυτό δεν εξουσιοδοτεί κανέναν να εκμεταλλεύεται αποικιακά ούτε τον εθνικό πλούτο της πατρίδας μας ούτε τους ανθρώπους της χρησιμοποιώντας ως όργανα και υπηρέτες το εκάστοτε πολιτικό προσωπικό και την ολιγαργία της διαπλοκής.

Λυπάμαι που στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσάς δήθεν δημοκράτες και πολιτισμένοι, που συντάσσονται με τους βιαστές και τους πατρόνους της πατρίδας μας οι οποίοι δωροδοκούν τους πολιτικούς μας (Σιμενς, υποβρύχια) και αρνούνται να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε από τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. 

Λυπάμαι που δεν βλέπεται ότι οι γερμανοί αδιαφορούν για την ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει τους έλληνες  ζητώντας όλο και πιο βάναυσα οικονομικά μέτρα λιτότητας για να πάρουν πίσω τα δανεικά που έσωσαν τις τράπεζες.

Λυπάμαι που δεν βλέπετε ότι οι Ευρωπαίοι μας έχουν αφήσει ουσιαστικά μόνους στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που πλήττει τα τελευταία χρόνια την πατρίδα μας την ώρα μάλιστα που πλήτεται από βαθιά οικονομική κρίση.
 
Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνετε ότι οι γερμανοί και λοιποί ευρωπαίοι(δεν εννοώ τον απλό λαό) πουλάνε όπλα και στους έλληνες και τους τούρκους για να οικονομάνε και ταυτόχρονα για να μας ελέγχουν διατηρώντας μια πολεμική κατάσταση ανάμεσα σε εμάς και τους Τούρκους. Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που ξοδεύει σε στρατιωτικό εξοπλισμό τα περισσότερα χρήματα σε σχέση με το ΑΕΠ. Και οι φίλοι μας ευρωπαίοι φροντίζουν να συνεχίζουμε να χρειαζόμαστε συνεχώς νέο εξοπλισμό εξοπλίζοντας ταυτόχρονα την προκλητική Τουρκία.

Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνετε ότι οι φίλοι μας ευρωπαίοι δεν αναγνωρίζουν και δεν προστατεύουν όλοι μαζί ως σύνορα της ενωμένης ευρώπης τα σύνορα της ελλάδας με την Τουρκία για ευνόητους λόγους. Λυπάμαι που δεν κάνουν απολύτως τίποτα για τα ίμια και τις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου. Που δεν παρεμβαίνουν για τις καθημερινές παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου από τούρκικα μαχητικά αεροσκάφη.

Λυπάμαι που δεν βλέπετε ότι οι ευρωπαίοι δεν λύνουν το κυπριακό για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα.

Λυπάμαι που δεν βλέπετε ότι οι ευρωπαίοι ποιούν την νήσσα (κοινώς κάνουν την πάπια) όταν το ερευνητικό τουρκικό σκάφος Μπαρμπαρός κάνει έρευνες στην Κυπριακή ΑΟΖ δηλαδή στην Ευρωπαϊκή ΑΟΖ.

Λυπάμαι που δεν βλέπετε ότι η δημοκρατική ευρώπη στηρίζει ακόμη και ναζιστικά κόμματα στην Ουκρανία για να εξυπηρητήσει τα συμφέροντα της γερμανίας και των ΗΠΑ.

Λυπάμαι που η ενωμένη ευρώπη προσπαθεί να γονατίσει την Ρωσία μια ευρωπαϊκή χώρα με την οποία θα έπρεπε να σχετίζεται με φιλικές και εποικοδημιτικές σχέσεις με σκοπό να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της Γερμανίας.

Λυπάμαι που δεν βλέπετε ότι οι ευρωπαίοι παρεμβαίνουν συστηματικά στην πολιτική ζωή της χώρας από την εποχή του Όθωνα για να εξυπηρετούν τα  συμέροντα τους

Λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσάς που τάσσονται με τα συμφέροντα της παγκόσμιας εξουσίας, πλουτοκρατίας και ολιγαρχίας και όχι με τα συμφέροντα των λαών.  Οι φίλοι μας ευρωπαίοι εννοώ πάντα τους πολιτικούς που είναι όργανα της παγκόσμιας πλουτοκρατίας, το 2012 δάνεισαν το Ελληνικό κράτος (και χρέωσαν δηλαδή τους πολίτες) με συνεργούς το πολιτικό προσωπικό της χώρας 250 δις. για να σώσουν τις ελληνικές και ευρωπαικές τράπεζες  και όχι τους έλληνες και τους ευρωπαίους πολίτες.

Σύντομα όμως θα δείτε ότι αυτή η αλαζονική συμπεριφορά (σε όλα τα επίπεδα) της παγκόσμιας ολιγαρχίας, των ευρωπαίων και των ΗΠΑ θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που θα είναι ένα παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα με ανυπολόγιστες απώλειες και συνέπειες.