Wednesday, October 28, 2015

Βήμα -βήμα όλο και πιο κοντά στον πυρηνικό όλεθρο

Βήμα -βήμα όλο και πιο κοντά στον πυρηνικό όλεθρο

Ο πυρηνικός πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι η ακριβής ημερομηνία και η αφορμή με την οποία θα ξεκινήσει. Κατα την προσωπική μου εκτίμηση θα συμβεί περίπου το 2030.

Οι πολιτικοί των ΗΠΑ εχουν αποτρελλαθεί οι δε ευρωπαίοι ειναι ανίκανοι και μικρόνοες. Η δε ανθρωπότητα αποβλακωμενη από την προπαγάνδα των ΜΜΕ και την πλήρη ταύτιση της σε ένα καταναλωτικό τρόπο ζωής μάλλον δεν συνειδητοποιεί που ακριβώς βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Ο πυρηνικός πόλεμος θα είναι μόνο η απαρχή της ολοκληρωτικής καταστροφής αυτού του εκφυλισμένου πολιτισμού που θα ολοκληρωθεί με σεισμούς, πλημμύρες και βυθίσεις πολλών χωρών κάτω απο τα νερά των ωκεανών.

Ακολουθεί το άρθρο :

Η αρκούδα και ο δράκος - Analyst.gr
28/10/2015, 17:54
«Οι Η.Π.Α., από την εποχή της κυβέρνησης του G. Bush, προετοιμάζονται για έναν πυρηνικό πόλεμο - ενώ έχουν κατασκευάσει αμυντικά πυραυλικά συστήματα, στόχος των οποίων είναι η παρεμπόδιση της αντεπίθεσης του αντιπάλου, όταν χτυπηθεί από ατομική βόμβα. Κατά μήκος δε των συνόρων της Ρωσίας έχουν τοποθετήσει στρατεύματα μάχης, ενώ παράλληλα κατηγορούν την κυβέρνηση της χώρας, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον. 
Τόσο η Μόσχα βέβαια, όσο και το Πεκίνο, γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν τοποθετηθεί στο στόχαστρο της υπερδύναμης - προσπαθώντας να λάβουν τα μέτρα τους, όσον αφορά τις σχεδιαζόμενες οικονομικές και στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον τους. Άλλωστε γνωρίζουν πως πριν ακόμη οι Η.Π.Α. επιτεθούν στο Ιράκ, στη Λιβύη και στη Συρία, προηγήθηκε η «δαιμονοποίηση» των ηγετών τους - καθώς επίσης οι ψεύτικες, σκόπιμα ενορχηστρωμένες κατηγορίες εναντίον τους.
Η Ρωσία όμως δεν είναι Ιράκ, Λιβύη ή Συρία - αφού το στρατιωτικό δόγμα της επιτρέπει τη χρήση πυρηνικών όπλων, εάν η χώρα υποστεί επίθεση, ακόμη και χωρίς να είναι πυρηνική. Φυσικά κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Κίνα, το μέγεθος της οποίας δεν επιτρέπει να θεωρείται ως ένας εύκολος αντίπαλος. Επομένως, οι Η.Π.Α. δεν συμπεριφέρονται λογικά, ενώ η αποικία τους, η Ευρώπη, δεν φαίνεται να αντιδράει, παρά το ότι θα πληρώσει το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού, από τυχόν σύγκρουση των γκάνγκστερ, με την αρκούδα και το δράκο» (Dr. Roberts).
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ
http://elmisattva-prophecies.blogspot.com.es/2015/10/blog-post_28.html