Sunday, June 21, 2015

Γιατί κανένας δεν μιλάει για τις 7000 δολοφονίες;



Γιατί κανένας δεν μιλάει για τις 7000 δολοφονίες;

Γι΄ αυτούς που αυτοκτόνησαν εξαιτίας της τρόικας και του ΔΝΤ. ΟΤΑΝ οι χωροφύλακες πήγαιναν αλυσοδεμένους, μέσα στα αμπάρια μικρών καϊκιών, τους καταδικασμένους σε θάνατο κομμουνιστές – συνήθως για τα φρονήματά τους: από τις φυλακές της Κεφαλονιάς στις φυλακές της Κέρκυρας, όπου γινόντουσαν οι εκτελέσεις, οι θανατοποινίτες σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τραγουδούσαν: «Στην Κέρκυρα μας πάνε, για να μας κρεμάσουνε μα εμείς θα τραγουδάμε μέχρι να φθάσουμε…».

Και το τραγουδούσαν με τόσο πάθος και τόση μουσική γλυκύτητα που πολλές φορές, το τραγούδι του θανάτου, το τραγουδούσαν, μαζί με τους θανατοποινίτες και οι βλοσυροί χωροφύλακες που τους συνόδευαν!..

ΒΕΒΑΙΑ σήμερα στη χώρα μας, δόξα τω Θεώ δεν γίνονται εκτελέσεις, δεν πηγαίνουν ανθρώπους στην κρεμάλα, για να τους εκτελέσουν, πολύ όμως φοβόμαστε ότι οι χιλιάδες των ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ συμπολιτών μας, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, των μνημονίων και της αισχρής και ξεδιάντροπης συμπεριφοράς της τρόικας και του ΔΝΤ, ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ σε αριθμούς και αυτούς που κρέμασαν οι Γερμανοί κατακτητές και αυτούς που κρέμασαν στον εμφύλιο και οι μεν και οι δε. ΜΑΛΙΣΤΑ οι πιο πολύ από αυτούς που αυτοκτονούν, βρίσκονται… ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ!..

ΚΑΙ ΕΔΩ πρέπει να τονίσουμε ότι για εμάς όλες αυτές οι αυτοκτονίες, δεν είναι αυτοκτονίες, είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, έντιμων και νοικοκυραίων πολιτών, που δεν άντεξαν την πίεση και κυρίως τον εξευτελισμό της δυστυχίας που μας έφεραν οι Ευρωπαίοι… διασώστες μας και «έβαλαν ένα σχοινί γύρω στο λαιμό τους και… γλίτωσαν περαιτέρω βάσανα και εξευτελισμούς. ΚΑΠΟΤΕ, όταν με το καλό απελευθερωθεί η χώρα από τους δυνάστες, όλοι όσοι οδήγησαν χιλιάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία, Έλληνες και ξένοι, θα πρέπει να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.

ΜΑΣ κάνει δε φοβερή εντύπωση ότι πάρα πολλοί Έλληνες και ξένοι βλέποντας να μεγαλώνει η φτώχεια και η δυστυχία στη χώρα μας, μιλάνε για «ανθρωπιστική κρίση», δηλαδή μιλάνε για τη ΦΤΩΧΕΙΑ και κανένας τους, ούτε ο πρωθυπουργός μας ούτε και οι υπουργοί του δεν λένε τίποτε για τις 7.000 αυτοκτονίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στη χώρα μας και έπεται συνέχεια, λες και η ΑΝΕΧΕΙΑ είναι μεγαλύτερο κακό από την ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ και τις φοβερές συνέπειες που έχει στη ζωή των οικογενειών που αφήνουν πίσω τους.

ΕΝΤΥΠΩΣΗ μας προξενεί επίσης ότι κανένας πολιτικός και κανένα κόμμα δεν ασχολείται με τις χιλιάδες των αυτοκτονιών – δολοφονιών των συμπολιτών μας. Καμία φωνή διαμαρτυρίας, καμία, διαδήλωση, τίποτε απολύτως!..

ΕΧΟΥΝ κρεμαστεί τόσες χιλιάδες ανθρώπων και κανένας δεν μιλάει, σαν να μην τρέχει τίποτε.
Κ.

ΠΗΓΗ: http://www.kontranews.gr/kiria-arthra/item/85138-giati-kanenas-den-milaei-7000-dolofonies