Tuesday, June 9, 2015

Η αύξηση ΦΠΑ στα τρόφιμα βασικής διατροφής


Η αύξηση ΦΠΑ στα τρόφιμα βασικής διατροφής
Η αύξηση του ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα ιδιαίτερα σήμερα που μεγάλο μέρος του πληθυσμού βρίσκεται σε τραγικές οικονομικές συνθήκες αποτελεί έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού και της ανθρωπότητας.
Και μόνο η σκέψη να ανέβει ο ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα είναι δείγμα  απαιδείας και βαρβαρότητας.
Θα περίμενε κανείς από μια υποτιθέμενη αριστερή κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ) σε αυτό το θέμα να έχει αμετακίνητη στάση. Και όχι μόνο θα έπρεπε ο ΦΠΑ να είναι στο 6% αλλά στο 4% ή ακόμη και στο 3% για να μην πω ότι δεν θα έπρεπε να έχουν καθόλου ΦΠΑ.
Να βρουν τα χρήματα για τα κενά του προϋπολογισμού κόβοντας τους μισθούς πρωθυπουργών, υπουργών, βουλευτών, ευρωβουλευτών, δημάρχων, Νομαρχών, Μητροπολιτών, διαφόρων προέδρων σε οργανισμούς τράπεζες κλπ.
Να μειώσουν τους βουλευτές σε 200 ή σε 150. Αφού έτσι κι αλλιώς γλάστρες είναι στο κοινοβούλιο που υπακούουν στην κομματική γραμμή ή  κοκκορομαχούν με αχρειότητα. 
Επιπλέον σήμερα αποφασίσζει η κομισιόν και οι Ευρωπαικοί θεσμοί για το τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα. Ετσι δεν χρειαζόμαστε αργόμισθους βουλευτές και υπουργούς οι οποίοι γυρνάνε από κανάλι σε κανάλι για να πουλάνε εξυπνάδες αντι να είναι στην βουλή ή να εργάζονται για να βελτιώσουν  τις συνθήκες των Ελλήνων.
 Παρακμή και ευτελισμός της δημοκρατίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.